Of je nu naar de kermis gaat of naar het circus, waar het feest is kan je meestal wat popcorn of een suikerspin kopen!

Heb je er al eens aan gedacht om die zelf te maken? Met onze popcorn en suikerspinmachine kan je voortaan ook thuis voor je feestneuzen zo’n leuke knabbel maken!


En wat is er nog Belgischer dan een vers gebakken wafel of heerlijke chocolade...? Met ons handige wafeltoestel maak je op een paar minuten tijd 4 leuke wafels op een stokje.  Superhandig om te maken én om uit te delen.


En als het oog ook wat wil: er is ook nog onze chocoladefontein ! We maken daarbij overigens geen enkel compromis:  we gebruiken hiervoor alleen de beste Belgische chocolade (speciaal samengesteld voor dit gebruik) en het beste toestel momenteel op de markt !

Heeft u een groter evenement? Dan geeft u uw VIP-ruimte hiermee ongetwijfeld een extra blikvanger!De toestellen zijn allemaal zeer eenvoudig in gebruik en ze zijn uiteraard voorzien van een Nederlandse handleiding.


Na gebruik hoeft u de machines niet te reinigen , dit doen wij voor u


Ballonnnen , Ballonpomp en Helium

Leestsesteenweg, 89 - 2800 Mechelen

info@defeestneus.be

0478 - 03.55.77

Popcorn

Met deze professionele machine maak je zelf heerlijk verse en zoete popcorn. Uiterst makkelijk in gebruik.      Huurprijs:

€ 50,-    / dag       

Suikerspin

Geen vlaamse kermis of circus zonder suikerspin, dus waarom ook niet op jouw feest? Geef je evenement nu zelf deze unieke sfeer mee. Werkt makkelijk en snel.  stokjes steeds op voorraad.


popcornmachine suikerspin

Fun Food

lollywafelijzer

Lollywafels

Een Belgische klassieker in een originele vorm: lekkere wafels op een stokje !

Superhandig om uit te delen, nog lekkerder met wat bloemsuiker of gedipt in chocoladesaus.


      Huurprijs:

€ 30,-  / dag        

      Huurprijs:

€ 50,-    / dag       

Chocoladefontein

      Huurprijs:

€ 50,-  / dag

chocoladefontein

Absoluut een ‘eye-catcher’ voor uw feest: een indrukwekkende Sephra chocoladefontein! Heerlijk smullen van Belgische chocolade.

(voor 10 tot 60 personen - 58cm hoog)

Weinig werk, veel plezier... !


info@defeestneus.be

popcornmachine lollywafelijzer

OUDE VOLKSSPELEN   ı   REUZENSPELEN    ı    BALLONNEN & HELIUM    ı    SNOEPERTJES    ı    SPRINGKASTELEN   ı     FUN FOOD    ı   FEESTMATERIAAL    ı    SAMENWERKING    ı    CONTACT    ı     HOME